Hidromasažne kade, Hidromasažni bazeni Beograd

Hidromasažne kade, Hidromasažni bazeni Beograd
primavera-hidromasazne-kade

Primavera

Beograd, Voždovac, Milunke Savić 7 +381 11 3972236
HIDROMASAŽNE KADE BEOGRAD PRIMAVERA Hidromasažne tuš kabine predstavljaju visokokvalitetne tuš kabine obogaćene hidromasažerima kao i dodatnim funkcijama.
Svi modeli poseduju ručni tuš, plafonski tuš i leđ ne mlaznice.
Staklo je kaljeno, vrata poseduju magnete pa se perfektno zatvaraju.
Točkići po kojima klize poseduju prohromske lagere.
Kadica je izrađena od čistog akrila, nema promene boje, niti štetnih uticaja po zdravlje.
Nosači kadice su od nerđ ajućeg čelika. Hidromasažne kade postale su veoma popularne iz razloga što voda, kao osnovni element života preuzima ulogu "masera".
Pritisak i površina kojom mlaz vode tretira pojedine delove tela savršeno su usklađeni i, zavisno od željenog učinka, upravo proporcionalni s vremenom korišćenja.
Nameštaj za kupatila predstavlja kombinaciju ormarića sa lavaboom i ogledala.
Kupatilski ormarići su izrađeni od medijapana, farbani poliuretanskim bojama, sa italijanskim viskokvalitetnim okovima i lavaboom proizvedenim u EU.
Cenovnik
enmon-hidromasazne-kade

Enmon

Beograd, Voždovac, Bulevar Oslobođenja 205 +381 11 7856060
Hidromasažne kade su postale nezamenljiv deo modernih domova.
Svako ko teži istinskom hedonizmu u intimnoj atmosferi svog doma, mora iskusiti blagodeti hidromasažne kade.
alu-profil-hidromasazne-kade

ALU Profil

Beograd, Dorćol, Dunavski kej 15 +381 11 2030994
HIDROMASAŽNE KADE Beograd
crystal-pool-hidromasazne-kade

Crystal Pool

Beograd, Jajinci, Bulevar JNA 33m +381 60 3040515
HIROMASAŽNE KADE BEOGRAD CRYSTAL POOL Nudimo izradu zidanih i ugradnih hidromasažnih kada. Kade su opremljene raznovrsnim vidovima hidro i aero- masažera.
Oprema je od najkvalitetnijih proizvođača, a obloga od jako postojnim materijala. Kade mogu biti različitih dimenzija, za javnu i privatnu upotrebu. Nudimo i oblaganje prostora oko kada najkvalitetnijim drvenim oblogama.
Cenovnik
eurodom-hidromasazne-kade

Eurodom

Beograd, Palilula, Ruzveltova 16 +381 11 3809543
HIDROMASAŽNE KADE BEOGRAD EURODOM Jacuzzi hidromasažne kade, tuš kabine, kombinovani sistemi i mini bazeni su proizvodi koji zauzimaju prvo mesto u svetu u ovoj oblasti.EURODOM se trudi da ispuni očekivanja klijenata razumevanjem njihovih potreba, ponudom odgovarajućih proizvoda, savetima i kvalitetnim servisom.
Obučeno osoblje će vam pomoći da lako nađete pravo rešenje za vas i da vaše novo kupatilo postane mesto opuštanja i uživanja.
Cenovnik
michel-marconio-hidromasazne-kade

Michel Marconio

Beograd, Zemun, Ugrinovačka 155 +381 11 3167535
HIDROMASAŽNE KADE BEOGRAD MICHEL MARCONIO Hidromasažne kade je idealno koristiti u kombinaciji nakon opuštanja tela ležeći na tepidarijumu, posle čega su mišići potpuno opušteni i spremni za hidromasažni tretman.
Masažne kade se mogu koristiti tokom cele godine u svim vremenskim uslovima.
Kod masažnih kada razlikujemo prelivne profesionalne masažne kade i skimerske masažne kade sa određenim razlika kada je u pitanju filtracija i sama frekvencija ljudi koji ih koriste.
Sve Marconio masažne kade izrađuju se od kvalitetnih materijala svetski poznatih proizvođača, a sve u skladu sa ISO 9001:2008 standardom.
Cenovnik
Hidromasažne kade - Proizvodi/Usluge
Hidromasažne kade-2
Hidromasažne kade su postale nezamenljiv deo modernih domova. Svako ko teži istinskom hedonizmu u intimnoj atmosferi svog doma, mora iskusiti blagodeti hidromasažne kade. Na svaki model hidromasažne kade može se ugraditi bilo koja od hidromasažnih opcija iz široke ponude. Neke opcije poboljšavaju masažni efekat, a neke vizuelni užitak. U svakom slučaju u masažnim kadama uživaće i vaše telo i vaš um. Nema lepšeg osećaja od opuštanja u toploj vodi punoj mehurića koje proizvode hidromasažne kade. Posebno dizajnirane i prilagodive mlaznice tople vode vrše direktnu dubinsku masažu specifičnih tačaka mišićno-skeletnog sistema. Ovo donosi mnoge zdravstvene koristi uključujući i brzo zaceljenje umornih ili oštećenih mišića, ublažava bol u leđima i omogućuje dubok i kvalitetan san. Ovo su samo neki od pozitivnih efekata. Hidromasažne kade mogu biti ugradne, i one se montiraju u pod, a mogu biti i samostojeće kade. Samostojeće kade se mogu instalirati u bašti, na terasi, verandi ili zimskoj bašti. Samostojeće kade daju veću mogućnost pozicioniranja, a dodatna prednost im je ta što je možete nositi sa sobom ako se preselite u novu kuću.
Back to Top