Hidromasažne kade, Hidromasažni bazeni Beograd

Hidromasažne kade, Hidromasažni bazeni Beograd
enmon-hidromasazne-kade

Enmon

Beograd, Voždovac, Bulevar Oslobođenja 205 +381 11 7856060
Hidromasažne kade su postale nezamenljiv deo modernih domova.
Svako ko teži istinskom hedonizmu u intimnoj atmosferi svog doma, mora iskusiti blagodeti hidromasažne kade.
primavera-kupatilska-oprema-hidromasazne-kade

Primavera kupatilska oprema

Beograd, Voždovac, Milunke Savić 7 +381 11 3972236
Hidromasažne kade postale su veoma popularne iz razloga što voda, kao osnovni element života preuzima ulogu "masera".
Pritisak i površina kojom mlaz vode tretira pojedine delove tela savršeno su usklađeni i, zavisno od željenog učinka, upravo proporcionalni s vremenom korišćenja.
Tople kupke su sedativnog učinka i korisne prilikom bekstva od stresa i nervoze.
Mišićno tkivo tela uronjeno u tečnost je u potpunosti opušteno i kao takvo se brže prilagođava i u većoj meri prihvata blagotvoran učinak vodene masaže.
Veliki izbor modela, sjajan odnos cene i kvaliteta, višegodišnja garancija i obezbeđ eni rezervni delovi, kao i servis, čine Primavera ponudu kada i hidromasažnih kada pristupačnom i atraktivnom.
alu-profil-hidromasazne-kade

ALU Profil

Beograd, Dorćol, Dunavski kej 15 +381 11 2030994
HIDROMASAŽNE KADE Beograd
Hidromasažne kade-2
Hidromasažne kade su postale nezamenljiv deo modernih domova. Svako ko teži istinskom hedonizmu u intimnoj atmosferi svog doma, mora iskusiti blagodeti hidromasažne kade. Na svaki model hidromasažne kade može se ugraditi bilo koja od hidromasažnih opcija iz široke ponude. Neke opcije poboljšavaju masažni efekat, a neke vizuelni užitak. U svakom slučaju u masažnim kadama uživaće i vaše telo i vaš um. Nema lepšeg osećaja od opuštanja u toploj vodi punoj mehurića koje proizvode hidromasažne kade. Posebno dizajnirane i prilagodive mlaznice tople vode vrše direktnu dubinsku masažu specifičnih tačaka mišićno-skeletnog sistema. Ovo donosi mnoge zdravstvene koristi uključujući i brzo zaceljenje umornih ili oštećenih mišića, ublažava bol u leđima i omogućuje dubok i kvalitetan san. Ovo su samo neki od pozitivnih efekata. Hidromasažne kade mogu biti ugradne, i one se montiraju u pod, a mogu biti i samostojeće kade. Samostojeće kade se mogu instalirati u bašti, na terasi, verandi ili zimskoj bašti. Samostojeće kade daju veću mogućnost pozicioniranja, a dodatna prednost im je ta što je možete nositi sa sobom ako se preselite u novu kuću.
Back to Top